Sú červené šaty pre mužov stále sexi?

Červená je farba vášne, ktorá má neuveriteľnú moc. Dokáže pritiahnuť každý pohľad, výborne sa kombinuje a dokáže pracovať s každým odtieňom ženskej pokožky. V prípade, že si myslíte, že červená nie je stvorená pre vás, pravdepodobne ste len nemali šťastie objaviť odtieň, ktorý pristane práve vám.

Nemusíte však vešať hlavu, stačí len trpezlivo hľadať a skúmať. Už od nepamäti platí, že mužom sa červená farba neuveriteľne páči. V kombinácii šiat a červenej farby sa vždy ukrývalo niečo tajomné a zároveň sexi. Platí to stále?Červené midi letné šaty bez rukávov

Odpoveď vás možno prekvapí, možno poteší, ale znie áno. Toto tvrdenie platí práve vďaka vyššie spomenutému faktu, že červená dokáže spoľahlivo pracovať s každým odtieňom ženskej pokožky. Či už sa pýšite porcelánovou pleťou alebo letným opálením, stávka na červenú bude stávka na istotu.

            Nádherné červené puzdrové dámske šaty s opaskomDôležitá je však i druhá časť – šaty. Šaty pre mužov stelesňujú ženskú stránku a to, že sa ju my dámy nebojíme ukázať a prejaviť. Vynikajú v nich naše prednosti a to práve vďaka správne zvolenému strihu a farbe. Červené šaty sú skvelou voľbou i preto, že sú nadčasové a tak sa nemusíte obávať, že už budúcu sezónu nebude váš vysnívaný model trendy.

            V prípade, že ste sa rozhodli zvoliť červené šaty na rande, rozhodne ste nespravili krok vedľa. Na druhej strane si však nechajte záležať na strihu, ktorý vašu postavu zvýrazní a pozdvihne vaše silné stránky. Mužom sa červená farba páči z mnohých dôvodov a častokrát má mnoho spoločného s osobnými preferenciami ako s vedecky potvrdenými faktami, ktoré by sme teraz na vás mali vysypať. Mužom sa však páči najviac sebadôvera a milé vystupovanie, preto nepokazíte nič nech zvolíte akýkoľvek outfit. Zakomponovať však červenú nikdy nie je na škodu. Nič však nepokazíte ani v prípade, že stavíte na farbu či odtieň, ktorý umožňuje cítiť sa komfortne vám.