Ako na legíny. Tu sú nápady pre vaše outfity

Niekto ich miluje a niekto zase nenávidí. Pravdepodobne by sme len ťažko hľadali kus oblečenia, na ktorého názory sa tak líšia. Ak však vy patríte práve do skupiny tých žien, ktoré si legíny nemôžu vynachváliť, máme pre vás zopár tipov na to, ako ich nosiť.

Máte doma tričko, ktoré svojou dĺžkou pripomína šaty, ale predsa len je na šaty stále akosi prikrátke? Práve takéto tričko bolo priam vyrobené na legíny!

Zimné mesiace nás ešte ani zďaleka neopustili, a tak vám nič nebráni pridať k takémuto outfitu čižmy, na vrch kabát či zimnú bundu a zimný outfit máte hotový.

Dolaďte s tými správnymi doplnkami a nemusíte sa báť vyraziť ani do práce.

kombinácia legíny a čižmy je klasika

Keď už sme pri tých chladnejších mesiacoch… Máte doma minisukňu, ktorú by ste rady nosili aj v zime? Žiadny problém! Zohriať vás môžu znova vaše legíny.

A nemusia byť ani tak celkom nové. Ak nosíte vaše legíny často, niet sa čo čudovať, že sa časom opotrebujú. To však neznamená, že z nich máte okamžite urobiť prachovku!

Práve takéto legíny môžu slúžiť ako náhrada pančúch v chladnejšom počasí. Skryte ich pod sukňu, nikto si nič nevšimne a vám bude príjemne teplo aj v prípade, že sa vonkajšia teplota pohybuje okolo nuly.

krásne skombinovaná tunika legíny a čižmy

Nemôžeme zabúdať ani na viac neformálnejšie využitie legín. Ak si chcete vyraziť von s priateľmi, na prechádzku do mesta či na nákupy, znova môžete využiť vaše nové legíny.

Legíny a tenisky k sebe pasujú ako k zime patrí sneh a ľad. Zlaďte vaše legíny s teniskami, dlhším svetrom či kardigánom, pridajte k tomu zimnú bundu a outfit je na svete!

športové dámske legíny sa skvelo hodia s teniskami

Možno však patríte do skupiny, ktorá si rada zašportuje a legíny si na sebe nevie predstaviť v žiadnej inej situácii. Nedivíme sa vám. Legíny sú na šport ideálne. Či už ste nadšenou bežkyňou, užívate si jogu alebo sa venujete posilňovaniu.

dámske športové legíny ideálne na šport

Nezabúdajme však ani na to, že legíny nemusia byť len čierne. Legíny dnes už nájdeme v rôznych vzoroch, farebných prevedeniach a s jemnými strihovými odlišnosťami. V našom e-shope vám napríklad ponúkame aj originálne kapučínové legíny. Prečo to neskúsiť trocha netradične?

Naše legíny rovnako využijete na šport, ale s tými správnymi doplnkami ich môžete nosiť pokojne aj na prechádzky či do mesta.

A čo vy? Máte doma legíny? Ako ich využívate? Spávate v nich či ich rady kombinujete s inými kúskami oblečenia? Aké sú vaše nápady na legínové outfity?