Aké šaty sa hodia k vašej postave? 2. časť: „Jabĺčko“

Aj vy sa často prehrabávate v skrini, lebo neviete, čo na seba? V našom pravidelnom seriáli zistíte, aký máte typ postavy a čo vám najviac pristane.

V minulom článku sme si povedali, aké oblečenie sa hodí k postave typu „presýpacie hodiny“. Dnes si zase povieme, ako obliecť postavu zvanú „jabĺčko“. Ako vôbec vyzerá také jabĺčko?

Postavu tohto typu by sme mohli opísať nasledovne: štíhle nohy a plecia a viac váhy v okolí bruška a bokov. Ak ste aj vy jabĺčko a rozmýšľate, čo si obliecť, máme pre vás zopár tipov. Vaším cieľom je predovšetkým pritiahnuť pozornosť na vaše štíhle nohy a plecia a opticky minimalizovať váhu v okolí bruška a bokov. Ako na to?

Sedemdesiat sukieň mala? Stačí menej a poriadnych

Správna sukňa vám dodá nielen sebavedomie, ale zvýrazní to, čím sa chcete pýšiť a elegantne skryje to, s čím nie ste až tak spokojné. Podobne je to aj v prípade postavy typu jabĺčko. Potrebujete krátku sukňu s vyšším sedom.

sukna ifm008

S takouto sukňou svetu ukážete vaše štíhle nohy, ktoré by vám mohla závidieť nejedna teenagerka a zároveň ňou krásne zminimalizujete váhu okolo bruška.

A nemusíte mať ani sedemdesiat sukieň, stačia vám dve-tri poriadne a uvidíte, že pocit, aký vám tá správna sukňa navodí, je na nezaplatenie.

Radšej šaty ako sukňu? Prečo nie!

Voľnejšie krátke šaty sú presne to, čo hľadáte. Práve takýto strih šiat je dostatočne voľný na to, aby zakryl všetky drobnosti, s ktorými nie ste spokojná a znova ukázal vaše štíhle nohy. Ak sú šaty dlhšie, nie je nič jednoduchšie, ako dať si ich skrátiť do požadovanej dĺžky. Neskrývajte viac svoje nohy!

rovne damske saty sive

Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť, hovoríme o šatách v takomto strihu a štýle.

Tak čo, viete si niečo také na sebe predstaviť?

Ak vám nesedí vzor, nezúfajte, v našom e-shope máme množstvo ďalších šiat, z ktorých si zaručene vyberiete. Športové aj elegantné dámske šaty, výber je len na vás a vašich potrebách.

Nie ste sukňový typ a šaty vás tiež nebavia? Dá sa to aj s nohavicami

Nie každá z nás rada nosí sukne a šaty. A je to tak celkom v poriadku. Niekto je prosto skôr nohavicový typ. Ste ním aj vy? A vaša postava sa podobá krásne tvarovanému jabĺčku? V tom prípade si zadovážte rovné nohavice s vysokým sedom.

damske modre nohavice k postave jablcko

Práve tento strih nohavíc si poradí s minimalizovaním váhy v okolí bruška. Nohavice elegantne sadnú a vy sa v nich budete cítiť nielen príjemne a sebavedome, ale aj pohodlne.

Najnovšie módne trendy dokonca hovoria o tom, že obtiahnuté džínsy a nohavice, na ktoré sme si v posledných rokoch tak zvykli, už pomaly, ale veľmi isto vychádzajú z módy a čaká nás návrat klasických rovných nohavíc. Prečo nebyť popredu a pripravená, keď tá zmena príde? 

Nie ste ani jabĺčko ani presýpacie hodiny? Nebojte sa, v ďalšom článku si povieme aj o iných typoch postáv. Nezabúdajte však, že s tým správnym oblečením či bez, každá z vás je krásna svojím unikátnym spôsobom a je len na vás, ako vás budú vnímať ostatní. Pochváľte sa každé ráno pred zrkadlom a uvidíte, že vás budú chváliť aj iní. Všetko je len o tom, ako sa máme rady my samy. :)