Aké šaty sa hodia k vašej postave? 1. časť: „Presýpacie hodiny"

Nie v každom kúsku oblečenia sa cítime krásne, sebavedomé a príťažlivé. Nášmu sebavedomiu by ale mohlo pomôcť oblečenie, ktoré zvýrazní to, čo je na nás najkrajšie a skryje to, s čím sme na našom tele najmenej spokojné. Viete, čo sa hodí práve k typu vašej postavy zvanej „presýpacie hodiny”?

Ženy a ich postavy. Večná téma, ktorá sem-tam potrápi každú z nás. Jedna má priširoké boky, druhá zase priúzke, ďalšia je nízka a iná je zase príliš obdarená. Hoci každá z nás je krásna svojím unikátnym spôsobom, nie vždy sme o tom samy presvedčené.

A predsa každá z nás má nejaký kúsok oblečenia, v ktorom sa cíti sebavedome a krásna. Je celkom jedno, či sú to nohavice, kvietkované šaty alebo dlhý vlnený sveter či tričko s Mickey Mousom. Niečo na tom kúsku oblečenia vám vždy pred zrkadlom vyčarí úsmev na tvári. Možno je to tým, že presne tento strih šiat sedí vašej postave.  

Ako na „presýpacie hodiny”

Máte krásne krivky a úzky pás? Tak potom sa dá vaša postava opísať aj ako „presýpacie hodiny“. Neskrývajte, čo netreba. Vaším cieľom je práve zvýrazniť vaše unikátne krivky, a to tak, že vyzdvihnete váš úzky pás a upozorníte na kontrast medzi ním a bokmi.

Lichotivé a teplé svetríky

Zima nás už zastihla a niet ženy, ktorej by sa v šatníku nezišiel nejaký ten svetrík alebo kardigan. Pre ženu so širšími bokmi a uzučkým pásom sa hodí napríklad aj:

Zaväzovací plášť je skvelou možnosťou, ako vďaka zaviazanému opasku dokážete ľahko upriamiť pozornosť všetkých očí na váš obdivuhodne úzky pás. A zároveň vás aj príjemne zohreje počas chladných zimných dní. V našom e-shope ho nájdete aj v béžovej, ružovej a šedej farbe.  

 

zavinovaci plast farby

 Niečo do práce

Ak potrebujete a hľadáte niečo elegantnejšie, tento elegantný béžový top môže byť pre vás tou správnou voľbou. Zlatý opasok znova zvýrazní vaše štíhle partie a „sukničkový” spodok topu vytvorí ten správny kontrast medzi bokmi a pásom.

 

Elegantný top FG M417 béžový 

Béžová nie je vaša farba? Tak skúste modrú!

 

Modrá blúzka FG M463Modrá blúzka vďaka opasku a dlhšiemu strihu zase raz zvýrazní to, čo treba.

Šaty ako ušité pre vás

Máte krásnu ženskú postavu, ktorou sa treba pýšiť. Pomôcť vám v tom môžu napríklad aj tieto šaty.

Modré šaty s bielymi bodkami

Bodky ešte nikdy nikoho neomrzeli a v móde budú asi vždy. Tento typ šiat je skvelý aj pre vaše ženské tvary. Ich výstrih polichotí vášmu poprsiu a zúžený pás zase zdôrazní krivku medzi vaším pásom a bokmi. A to všetko v jemnom retro štýle!

 

Sukne ako Kardashianka

Kim Kardashian by sme pokojne mohli označiť za kráľovnú kriviek. Za svoje boky sa ani omylom nehanbí, ba práve naopak. Svetu ich ukazuje v plnej kráse! Nezabúda takisto na to, že treba popri bokoch zvýrazniť aj štíhly pásik.

puzdrove sukne

 

Prečo by ste aj vy nemohli byť ako kráľovná kriviek Kim? Podariť sa vám to môže aj s puzdrovou sukňou z nášho e-shopu. Napríklad aj s takouto:

Modrá púzdrová sukňa M260

 

Nebojte sa viac svojich ženských tvarov. Zvýraznite ich, cíťte sa pohodlne a spokojná sama so sebou a svojím výzorom. Všetko je predsa aj tak o tom, ako sa vidíme a vnímame my. A okolie sa nám už prispôsobí.