Upustite od predsudkov! Dámske overaly majú potenciál byť skutočne sexy

Dámske overaly sa vrátili do módy a slávia veľký úspech. Ak si myslíte, že ide o nevzhľadný kúsok pripomínajúci kombinézu či detské dupačky, v ktorých stratíte všetok sex-appeal, ste na omyle. Ide len o to, zvoliť si ten správny podľa typu postavy aj podľa príležitosti.

 

Kúzlo dámskych overalov spočíva v ich univerzálnom využití. Je to len jeden kúsok oblečenia, ale vie byť aj až prefíkane flexibilný. Overal si len oblečiete, ozvláštnite ho doplnkami a môžete vyraziť. Žiadne prekombinované variácie, žiadne zúfalé výkriky, o tom ako nemáte, čo na seba. Z overalov sa jednoducho stala módna záležitosť, ktorú si môžu dovoliť ženy bez rozdielu veku.

Na dovolenku či do tropických letných dní

cerveny_kratky_overal_na_leto_s_vreckami_gombikmi_L193_2

Krátke dámske overaly sa hodia hlavne ženám, ktoré sa neboja ukázať nohy. Sú ideálnym kúskom na prechádzku po pláži alebo na pobehovanie mestom počas horúceho dňa. Krátke overaly v sebe spájajú  tielko alebo asymetrický zvršok a šortky. Hodia sa k nim podpätky, ktoré opticky ešte viac predĺžia vaše nohy, ale aj sandálky či pohodlné tenisky.

elegantny-modry-damky-overal-s-dlhym-rukavom-do-prace

Keď sa ide do spoločnosti

Áno, aj overal dokáže byť elegantný. Základom sú decentné farby, ako napríklad čierna, biela, sivá, tmavo modrá alebo červená, ktoré dodávajú dámskym overalom ten správny spoločenský nádych. Ďalším dôležitým detailom je strih - ani upnutý, ani príliš voľný, skrátka tak akurát.

 

Denimové  dámske overaly zažívajú okázalý boom

Obtiahnuté rifľové overaly zaručia atraktivitu nejednej žene. Rifľovina, najlepšie tá strečová, dokáže krásne formovať postavu, obopnúť a zvýrazniť ženské krivky. Ak do svojho outfitu chcete vniesť závan retra, stavte na denimový overal ukončený zvonovými nohavicami, k tomu sandále na hrubom podpätku, šatka do vlasov, kabelka do ruky a outfit je hotový. 

Istým druhom rifľových overalov sú aj tzv. dungarees (rifľové nohavice na traky), ktoré mnohé považujú za „robotnícke nohavice“. No tie pravé módne maniačky vedia, že majú svoj potenciál. Sú veľmi hravé a pohodlné. Dajú sa kombinovať ako do športového, tak aj do elegantného štýlu. A kľúčom k úspechu sú, ako inak, topánky. Lodičky ich povýšia na niečo honosné a zmyselne ženské, tenisky zas  na dokonalého festivalového parťáka.