Ako nosiť sveter? Inšpirujte sa

Prichádzajú chladnejšie a sychravejšie dni – čo je pre niekoho menej pozitívna správa, avšak iní sa naopak zase tešia. Dobrá správa pre nás všetkých je – sezóna 2020 diktuje, že fantázie sa medze nekladú, a preto môžeme túto sezónu nosiť sveter na mnoho spôsobov. Inšpirujte sa našimi nápadmi:

zaujímavý dámsky pletený sveter so širokými rukávmiNebojte sa kombinovať štýly

Nosenie svetra alebo pleteného kardigánu neznamená, že ho môžete kombinovať iba s dlhými nohavicami alebo džínsami. Pokojne skombinujte váš nový sveter aj s vašou obľúbenou šifónovou alebo inou letnou sukňou, a napríklad, s členkovými čižmičkami. A super štýlový outfit je na svete! Keď vám to počasie dopraje, nemusíte sa brániť kombinovať sveter ani s obľúbenými krátkymi nohavicami. Fantázie a ani štýlu sa medze nekladú.

Kardigán a svetríky na gombíky

Pri letnom oblečení ešte chvíľu zostaneme. Ak sa ho nechcete ešte úplne vzdať, využite nosenie kardigánov alebo svetra na gombíky s vašimi obľúbenými letnými šatami. Pokojne môžete doplniť aj šatku alebo šál a jesenná verzia letného oblečenia je na svete! Skvele vyzerá kardigán aj s krátkymi nohavicami a vysokými topánkami.

Viac sexy aj na jeseň?nádherné žiarivé farby dámskych svetrov

Jesenné a zimné počasie, ktoré dovoľuje odhaľovať menej kože neznamená, že nemôžete vyzerať sexy! Urobte to rafinovane. Poslúži vám k tomu sveter s V alebo okrúhlym výstrihom, prípadne len o číslo väčší oversize sveter, ktorý si necháte spadnúť na ramená, spod ktorého bude vykúkať čipkovaný top. Hravé a rafinované zároveň.

Elegantná verzia so svetrom

Váš sveter si k akémukoľvek oblečeniu môžete cez pás previazať aj opaskom. Vykúzlite tam peknú elegantnú verziu oblečenia, napríklad, do práce, ktorá sa hodí takmer ku všetkému. Ďalšia môžnosť je tenší dámsky sveter jednoducho vsunúť do vašich džínsov alebo nohavíc, vznikne vám tak pekná elegantná verzia vášho zovňajšku.

A čo páni?

Páni to majú, ako vždy, o niečo jednoduchšie. Váš sveter môžete v jesenných dňoch kombinovať s kožennou bundou, vestou, ale nebojte sa, napríklad, aj saka. Váš outfit bude vyzerať rovnako dobre. Sveter sa hodí či už k džínsom alebo k elegantným nohaviciam.