Vystúpte z davu a buďte výnimočná na každom kroku!

Našou inšpiráciou pre dnešný článok bola módna metropola Londýn. Ak ste niekedy mali samé tú česť ocitnúť sa v tomto nádhernom „trend-setter“ meste, určite sa nedalo  nevšimnúť si variabilitu módy a štýlov u každého muža či ženy. Všetci Londýnčania chcú byť unikátni, čo sa módy týka, a to sa im aj vskutku darí. Nie je jeden ako druhý, a preto dokážu vystúpiť z davu jediným pohybom. Buďte aj vy výnimočná a vystúpte z davu v londýnskom duchu módy.

Byť odlišná je to, čo hľadáte!

Nebojte sa farebných kombinácií, crazy strihov ani vzorov. Všetko je dovolené. Bez obáv môžete kombinovať dlhé široké nohavice so vzormi s úzkym topom a vzorovaným kardiganom. Medzi obľúbené londýnske štýly patrí vrstvenie. Pýtate sa, čo to môže byť? Vrstvenie v londýnskom duchu pozostáva najmä zo zvršku. Teda si môžete smelo obliecť tričko s krátkym rukávom a naň tielko a na to všetko štýlový dlhý svetrík alebo napríklad teplákovú vestu.

farebna-odlisna-moda

Tajomstvo toho, ako byť unikátna a zároveň stále IN je v správnom výbere farieb. Snažte sa udržať odtiene farieb vo svojom outfite na uzde. Ak zvolíte kombináciu akýchkoľvek farieb, dbajte na to, aby bola dominantná stále len jedna farba. Zanecháte tak dojem, že ste štýlová a jedinečná aj napriek tomu, že na sebe práve máte kombináciu všetkých farieb z balíčka Skittles cukríkov. Čo sa týka strihov, tie voľte podľa typu vašej postavy. Ak máte kilá navyše, siahnite napríklad po šatách v tvare „A“, ktoré vaše krivky zvýraznia tam, kde je treba a zase naopak zakryjú to, čo si prajete nechať zakryté. Nech už patríte k akejkoľvek skupine postáv, nebojte sa kombinovať odlišný strih nohavíc s ešte odlišnejším strihom topu či vestičky. V dnešnom svete módy je dovolené všetko, a preto sa nemusíte báť žiadnej kombinácie.

 

Neobľubujete farebnosť vo svojom šatníku? Nevadí!

Patríte k tým ženám, ktorým nosiť príliš veľa farieb jednoducho nie je pochuti? Nevadí, my vieme ako na to! Ak ste z tých, ktorých šatník prekvitá len jednou alebo dvoma farbami, no stále chcete zažiariť všade kam prídete, siahnite po doplnkoch! Farebné doplnky v podobe náušníc, nápaditých prsteňov alebo niekoľkých náramkov v jednom, aj to je cesta za londýnskym outfitom. Ak preferujete jednofarebný outfit, siahnite po výrazných a pastelových farbách pre vaše doplnky. Zachováte si tak svoju osobnosť a určite nezostanete nepovšimnutá!

Tak len smelo do toho dámy aj slečny. Kombinujte, zažiarite a hlavne vystúpte z davu!