3 doplnky, ktoré sa zídu, keď nosíte kardigán

náhrdelník ako doplnok k dámskemu pletenému kardigánuDámy, máte radi kardigán? Veľmi pravdepodobne áno, však? Tento skvelý druh svetra je jeden z najvhodnejších, ktoré môžete na jeseň nosiť. Preto ak žiadny nemáte, tak si čím skôr aspoň jeden zaobstarajte, pretože túto investíciu tak skoro neoľutujete. Kardigán je výborný nadčasový kúsok, ktorý sa hodí ako do sychravého počasia, tak aj do slnečného jesenného dňa. Okrem toho, existujú doplnky, ktoré sa ku kardigánu výnimočne hodia, a ktoré ho urobia ešte niečím extra. V tomto článku si povieme, aké 3 doplnky k nemu kombinovať.

Doplnok číslo 1: Dlhý náhrdelník

Pod dámsky kardigán môžete zvoliť aj obyčajné biele alebo čierne tričko a váš outfit bude vyzerať skvele. Čo sa vám však k tejto kombinácii hodí ešte viac, je dlhý náhrdelník alebo bižutéria. Vyberte si strieborný alebo zlatý náhrdelník, ktorý sa hodí ku vášmu kardigánu. To znamená, že ak je kardigán v teplých alebo hnedých odtieňoch, hodí sa k nemu zlatý náhrdelník a naopak, k sivému alebo studeným tónom kardigána sa tento doplnok hodí v striebornej farbe.

Doplnok číslo 2: Šál alebo šatka

kvalitný kožený opasok krásne doplní outfit s kardigánom

Dámsky šál alebo šatka dodajú vášmu kardigánu úplne iný rozmer. Tento doplnok bude mať hneď dve funkcie – aj estetickú, pretože s vaším kardigánom bude vyzerať skvele a, samozrejme, ochrannú, pretože bude chrániť aj váš krk pred nástrahami jesenného počasia a chladom.

Doplnok číslo 3: Opasok

Že vám kardigán a dámsky opasok nejdú dohromady?  Práve naopak! Je to skvelá alternatíva, prostredníctvom ktorej vytvoríte s dámskym kardigánom jeho ešte elegantnejšiu verziu. Opasok jednoducho previažete cez pás stredom kardigánu bez ohľadu na to, či ste kardigán skombinovali s nohavicami, džínsami alebo sukňou. Vďaka opasku sa krásne predĺži celá vaša silueta a vy budete pôsobiť ešte ženskejšie. Je to, napríklad, veľmi pekná a vkusná verzia do práce či do školy.