Jednofarebná blúzka: Ako s ňou vytvoriť originálny outfit?

Jednofarebná blúzka alebo košeľa by nemala chýbať v žiadnom šatníku. Dá sa nosiť na množstvo spôsobov a príležitostí. Ako ju správne kombinovať, aby ste vždy vyzerali trendy a šik?

Nenechávajte to na náhodu alebo nebodaj na rady manžela, inšpirujte sa radšej radami a fotkami, ktoré fungujú a vy budete vyzerať štýlovo a elegante, či už v práci ale aj na slávnostnejších príležitostiach.

Všetky modely, ktoré Vám dnes predstavíme nájdete u nás aj skladom s dodaním do 2 pracovných dní, čiže Vás neprekvapí žiaden neplánovaný pracovný obed a ani pracovný pohovor.

biela klasicka dámska košeľaBiela blúzka – klasika, ktorá nikdy nesklame

Biela blúzka pôsobí na prvý pohľad jednoducho, ale v skutočnosti ponúka veľký priestor na fantáziu. Moderné trendy dovoľujú jej kombináciu naozaj s čímkoľvek. Biela blúzka, skinny džínsy, masívne náhrdelníky a ihličkové lodičky – to je asi najobľúbenejšia kombinácia za posledné roky. Pohodlný outfit na leto vytvoríte kombináciou bielej košele, šortiek s vysokým pásom a pohodlnej obuvi v podobe balerín, gladiátoriek alebo tenisiek. Samostatnou kapitolou je pánsky štýl a business look. Kombinácia bielej košele s čiernymi nohavicami cigaretového strihu patrí medzi obľúbené outfity módnych ikon ako Victoria Beckham alebo Emma Watson. Bonusom bielej blúzky je aj to, že rozjasňuje a omladzuje pleť.

Nebojte sa farieb

Prichádza jar, ktorá si priam pýta žiarivé a veselé farby. Tmavé kabáty a hrubé svetre odložte do skrine a inšpirujte sa hravou ponukou jednofarebných blúzok. Svetlomodrá blúzka je veľmi elegantná a vynikne v kombinácii so svetlými nohavicami alebo sukňou. Modrá farba blúzky vás osvieži, ale zároveň pôsobí seriózne, čo z nej robí perfektný odev do práce a na dôležité stretnutia.

Ak na seba chcete strhnúť pozornosť, červená blúzka je to pravé orechové. Dynamická červená farba vás nabije energiou. Oblečte si k nej neutrálne farby a jednoduché doplnky.

Čierna blúzka ponúka množstvo nápadov, ako sa štýlovo obliecť. Môžete zvoliť moderný look ,,all in black“ alebo ju skombinovať s inými, najlepšie svetlými farbami.

Chcete pôsobiť nóbl a na úrovni? Vyberte si kvalitnú blúzku s elegantným prevedením. Tyrkysová blúzka s viazaním  z vás pri každej príležitosti urobí pôvabnú a príťažlivú dámu.

elegantná tyrkysová dámska bluzka

 Jednofarebná blúzka a sukňa

Krátke sukne rozšíreného a rovného strihu, mini a puzdrové sukne po kolená vyžadujú, aby bola košeľa zastrčená. Na druhej strane, veľmi zaujímavo vyzerá polodlhá sukňa pod kolená s blúzkou, ktorá sa vpredu zaviaže do uzla. Tento outfit je naozaj originálny, pretože polodlhé sukne nosí len málo žien. Ak si oblečiete maxisukňu, blúzku do nej vždy zastrčte a nezabudnite na hrubý opasok cez pás.

Jednofarebná blúzka a nohavice

Dlhšie voľnejšie blúzky vyzerajú dobre s roztrhanými alebo boyfriend džínsami. Obujte si k nim vysoké lodičky a výstrih odzdobte masívnym náhrdelníkom. Ak chcete vyzerať štýlovo a zároveň jednoducho, jednofarebnú blúzku zastrčte do džínsov, obujte si vysoké čižmy čiernej alebo hnedej farby a nezabudnite na opasok v rovnakej farbe. Trendy vyzerá aj kombinácia dlhšej jednoduchej košele a kožených legín. K tomuto pohodlnému outfitu sa dajú nosiť lodičky, ale populárna je aj kombinácia s teniskami, športovou taškou a šiltovkou.

jednofarebná modrá bluzka z béžovými nohavicami 

Čo si obliecť na blúzku?

Ak je zima a na blúzku si potrebujete obliecť niečo teplé, máte množstvo možností. K elegantnému outfitu sa hodí dobre sediace sako. K blúzke tmavých farieb voľte svetlejšie sako a naopak k svetlej blúzke si oblečte tmavé sako. Ak sa chcete obliecť ležérne, košeľu zastrčte do džínsov a navrch si oblečte kardigán.

 

Ku košeli sa hodí aj crop sveter, ale v tomto prípade košeľu nezastrčte do nohavíc. Na chladné letné večery si môžete obliecť rozopnutú košeľu aj na top alebo tričko s krátkymi rukávmi. Ako ľahká bundička sa perfektne hodí rozopnutá rifľová košeľa.

damsky kardigán v kombinácii s blúzkou

Náhrada za doplnky

Moderné blúzky a košele už nemusia mať len klasický golier. Veľmi trendy pôsobia mašle, kravaty a ďalšie variácie, ktoré dodávajú blúzke zaujímavý vzhľad a dokážu nahradiť doplnky v podobe náhrdelníka.