Oblečte sa do FUNKY rytmu!

farebna-moda-funky-styluLeto, vône, farby, pestrosť, energia, endorfíny, dobrá nálada, to všetko sa dá opísať jedným slovom – FUNK. Tento štýl dnes nachádzame nie len v predajniach hudobných albumov, platní a CD-čiek, ale Funky fashion môžeme vídať čím ďalej, tým viac aj na módnych prehliadkach velikánov ako je napríklad prestížna značka Desigual či D&G. Vyzbrojte sa aj vy na leto vo Funky štýle a zaujmite oko nejedného okoloidúceho.

Staňte sa stredom svojho vesmíru

Vedeli ste o tom, že pri otázke, čo príde mužom na ženách najviac atraktívne ohľadom ich šatníka, takmer 80% z nich odpovedalo „červené“ oblečenie? Červená farba vo všeobecnosti priťahuje pozornosť. Taktiež prináša pozitívnu energiu a to nie len tomu, kto ju má na sebe, ale aj človeku, ktorý sa na ňu pozerá. Červená aj oranžová patria k farbám, ktoré by mala mať v šatníku každá žena. Dokážete si predstaviť čo sa stane, keď tieto farby doplníte žiarivou žltou, vznešenou bielou a sýtou tyrkysovou? Explózia emócií, energie a pocitu sebavedomia sa dostavia behom jedinej minúty a vy sa stanete prianím každej ženy a predstavou každého chlapa.

 

Ste človekom, ktorý obdivuje tento štýl, no sám by sa na toľko farieb osobne nikdy neodhodlal? Nevadí, aj v toto prípade máme pre vás super alternatívu na to ako byť funky, no zároveň si zachovať vlastnú identitu. Našou radou sú topánky a doplnky. Nezáleží na tom či ste milovníčkou jednofarebných outfitov alebo tlmených vzorov. Pôsobiť sviežo a letne môžete aj s tým správne farebným párom sandálov či náušníc. Zvoľte si jednofarebný outfit v akejkoľvek farbe a doplňte ho o funky topánočky a každý pohľad bude patriť len a len vám!

Kráčajte sebavedomofunky-farebny-styl

K tomu, aby pozornosť každého navôkol patrila iba vám je potrebné predsa len ešte niečo. Tým niečím je vaše sebavedomie. Verte v seba a svoju osobnosť, verte v to, že práve vy ste tou najatraktívnejšou osobou v priestore a vedzte, že sa ňou aj stanete. To, ako človek vníma seba samého ovplyvňuje aj to, ako ho vnímajú ostatní okolo neho. Buďte hrdá na to kým ste a ukážte všetkým, že tento svet patrí vám!