Originálny outfit s bielym topom. Čo k tomu potrebujete?

Biely top vlastní skoro každá z nás. Je to univerzálny kúsok oblečenia, ktorý skombinujete prakticky s čímkoľvek. A ak si dáte záležať, môžete z neho vyčariť aj zaujímavý a originálny outfit. Veď sa nechajte inšpirovať.

Biela farba sa hodí s akoukoľvek farbou. Biely top s tými správnymi doplnkami môžete nosiť do práce, na slávnostnú večeru, na prechádzku do mesta, na oslavy, do školy či na rande. Na svete snáď nie je všestrannejší kúsok oblečenia. 

 

Biely top zároveň nemusí znamenať iba biele tielko na ramienka. Môže byť aj zaujímavejší. Napríklad aj takto:

 

biely damsky top s tylovymi rukavmi

 

S čím by ste vedeli skombinovať konkrétne takýto typ bieleho topu? Nepotrebujete veľa.

Stačí len vybrať tie vhodné nohavice

Džínsy: výborná voľba do školy, na prechádzku, nákup či rande. Nie však najvhodnejšie na pracovisko s predpísaným dress code.

 

Nohavice: prakticky kamkoľvek, najlepšie do práce. Aké nohavice? Napríklad aj takéto:

Ak pridáte k nohaviciam lodičky alebo vysoké čižmy na opätku (čo je v súčasnom ročnom období asi pravdepodobnejšie), budete nielen spĺňať dress code vašej firmy, ale budete aj elegantná. Takýmto outfitom by ste určite neurazili ani vašu svokru pri vianočnej návšteve.

 

Chýba tomu niečo? Chcete zvýrazniť svoj útly pás? Pridajte zaujímavý opasok a máte to!

Ako na doplnky?

Náhrdelník: vášmu bielemu topu nemôže uškodiť žiadny náhrdelník. A nebojte sa veľkosti! Čím bude náhrdelník výraznejší, tým lepšie. Dodá vášmu outfitu nápad a originálnosť. Nemajte strach z výrazných farieb, tvarov a veľkostí.

 

Čím originálnejší a pútavejší náhrdelník, tým lepšie. Nemusí ísť o žiadnu super značku alebo drahú záležitosť. Navštívte bižutériu! Vyberte si, čo sa vášmu oku páči. Buďte si isté, že na bielej farbe bude akákoľvek farba šperku vyzerať dobre.Modré Nohavice s vreckami IFM051 160670

 

Nezabúdajte na jedno: Biely top je síce univerzálny, ale bez tých správnych doplnkov, ktoré váš outfit ozvláštnia, môžete aj v tej najžiarivejšej bielej farbe pôsobiť len ako šedá myška.

 

Mejkap: Nikdy ste neboli fanúšičkou rúžov? Začnite. Správne zvolená farba rúžu, ktorá pristanej vašej pleti a hodí sa k farbe vlasov, dokáže z vášho obyčajného outfitu zloženého z bieleho topu, čiernych nohavíc a rovnako čierneho saka vytvoriť šik business look, ktorým zaujmete na každom stretnutí či porade. Alebo aj na prvom pracovnom pohovore.

 

Nebojte sa pohrať sa s tým kúskom bieleho oblečenia, čo vám visí v skrini a zdá sa vám na prvý pohľad tak nezaujímavé a nudné. Práve s ním sa dá čarovať oveľa väčšmi ako s tými najkrajšími farbami a vzormi. Veď vyskúšajte samy.