5 spôsobov ako a kde nosiť džínsovú bundu

Zistenie toho, čo nosiť s džínsovou bundou, Vás môže dostať úplne na inú úroveň. Existuje veľké množstvo spôsobov, ako nosiť denimovú vetrovku a ak sa chcete dozvedieť ako, tak rozhodne neodchádzajte od tohto článku a prečítajte si ho až do konca

Je pravda, že rifľová vetrovka obstojí v skúške času. Je to kúsok, ktorý sa z módy len tak nevytratí a preto by malo byť nevyhnutnosťou v šatníku každého muža či ženy, vlastniť aspoň jednu rifľovku. Nebojte sa experimentovať s rôznymi farbami a kombináciami s džínsovou bundou. Nakoniec určite prídete k štýlu, v ktorom sa budete cítiť komfortne a sebaisto. Vo svojej podstate ide o kus bežného oblečenia, čo znamená, že sa hodí k väčšine Vašich každodenných odevov, formálneho aj ležérneho charakteru. Takže sa netreba báť, treba len skúšať.netradičná tmavo zelená dámska džinsová bunda vhodná k dlhej sukni

Nič nepôsobí ženskejšie ako šaty. Každá žena má vo svojom šatníku rôzne strihy, buď sú to dlhé volánové, s rukávmi či bez alebo atraktívne krátke šaty. Dobrou správou je, že Vaša rifľovka sa skvelo hodí takmer ku každému druhu šiat.

Šaty so špagátovými ramienkami vyzerajú božsky a džínsová bunda im dodá na príťažlivosti. A ak sa rozhodnete pre broskyňovú farbu a vyblednutú denimovú vetrovku, tak tým môžete vytvoriť odvážny outfit, ideálny na rande. Tento druh vzhľadu je perfektný, keď chcete zdôrazniť Vašu ženskú nežnosť. Vyskúšajte aj voľbu svetlej rifľovky s kvetinovými, pastelovými šatami či tmavými alebo pruhovanými šatami. Aby ste dosiahli očarujúci večerný vzhľad, môžete sa tiež rozhodnúť pre červené šaty, ktoré už len doladíte čiernou rifľovou bundu, čím dodáte Vašim letným šatám štipku pikantnosti.

Dámske módne trendy sú počas leta plné jemných pastelových odtieňov. Krásna levanduľová alebo mentolová džínsová vetrovka, ktorú skombinujete s obyčajným jednofarebným tričkom a letnými šortkami. Alebo si prehoďte modrastú džínsovú bundu cez pruhovaný overal, chyťte si klobúk a užívajte si letný vánok a piknik v parku.

Ďalším mojím typom sú zvonové nohavice, ktoré v spojení s bielou denimovou vetrovkou vytvoria trendový vzhľad a zároveň originálny dizajn. Tento vzhľad so sivým pleteným topom a mohutnými šperkami je ideálny na poobedné posedenia na terase.

ošúchaná dámska rifľovka s flitrami v sivej farbeNaopak, keď spojíte modrú džínsovú bundu s bielymi nohavicami, tak výsledný dizajn bude tiež  bezchybný. Doladíte to tričkom zo škály rôznych typov. Môžete napríklad siahnuť po nadrozmernom tričku, ktoré bude zakrývať Vašej krivky, alebo ak ide o jednoduchý jarný vzhľad, môžete sa rozhodnúť pre kvetinový hodvábny top. V opačnom prípade môžete použiť kratší top a blúzku na vytvorenie atraktívneho letného vzhľadu.

Kombinácia rifľovky a kožených nohavíc ladí dokopy od nepamäti. Oblečte si pohodlné nadrozmerné tričko a dodajte mu šmrnc s trendovou žltou denimovou vetrovkou. Ležérny pocit z džínsoviny spolu s lesklou kožou vytvorí skvelý outfit, ktorý je vhodný na večerné kino s priateľmi.

Chystáte sa vyraziť do dielne alebo máte prácu okolo domu? Typickú kombináciu džínsovej bundy s hrubou flanelovou košeľou poznáme už snáď všetci. Pridajte už len tmavé rifle a pevné topánky.

Na záver mám pre Vás jednu overenú radu. Po prečítaní článku si prejdite svoj šatník a uistite sa, že máte základné oblečenie uvedené v tipoch, ktoré som dnes rozobrala. Ak sa necháte inšpirovať jedným z návrhov a stane sa, že daný kúsok oblečenia nemáte, nevadí. Zoberte si ten kúsok, ktorý sa popisu najviac podobá, oblečte sa a postavte sa pred zrkadlo. Poobzerajte sa z každej strany a posúďte, či je vzhľad správny alebo nie. Takýmto štýlom prídete na to, čo sa Vám páči, pasuje a to najdôležitejšie, v čom sa cítite dobre.