Čo si obliecť k džínsovej bunde?

Nie je žiadnym tajomstvom, že ženy aj muži majú v obľube nosenie džínsovej bundy. Rifľová vetrovka má všestranné využitie, je vhodná na vrstvenie a prostredníctvom veľkého množstva jej typov dokážete dotiahnuť akýkoľvek outfit do finálneho bodu a ja sa skutočne nemôžem dočkať toho, ako sa s Vami podelím o niekoľko tipov, ako môžete nosiť Vašu obľúbenú rifľovú.

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako nosiť džínsovú bundu, je skombinovať ju s obyčajnými čiernymi nohavicami. krátka trendy riflová bunda pre moderné ženyKontrastné farby čiernej a modrej spolu vyzerajú božsky, ale podľa môjho skromného názoru, či už sa rozhodnete siahnuť po čiernych rifliach alebo nohaviciach, rozhodne budú vyzerať lepšie pri kombinácii s rifľovou vetrovkou svetlejšej farby. A nakoniec si nezabudnite vziať tenisky alebo podpätky a voilà, ste hotový.

Mojim druhým dnešným tipom sú úzke biele alebo béžové nohavice a naopak široké nohavice, známe aj ako zvoncové. Všetky tieto tri varianty je vhodne doplniť už len všedným bielym tričkom či topom.

Nosiť džínsovú bundu so šatami je jeden zo ženských obľúbených zvykov. Jar, leto či jeseň, dámy spojenie týchto dvoch kúskov šatstva milujú. Denimovú vetrovku, podľa mňa najlepšie doladíte k šatám v jednofarebnej farbe. Avšak, ak patríte k slečnám, ktoré sú odvážne a radi skúšajú nové štýly, tak môžete vyskúšať nosiť šaty s potlačou. Či už sa rozhodnete siahnuť po šatách bez rukávov, mini alebo maxi, rifľová bunda sa nosí tak ľahko, že prakticky každé šaty budú vyzerať báječne.

Ďalšou možnosťou je, že riflľovku môžete vždy skombinovať aj s dlhou voľnou sukňou a priliehavejším tielkom.

Môžete nosiť džínsovú bundu s rifľami rovnakej farby? Jednou z najčastejších otázok, ktorú si eventuálne kladiete pri rifľovej vetrovke, je práve táto a odpoveď na ňu je prostá. Samozrejme, že áno, môžete. Smiete nosiť rifľovku s modrými džínsami., musíte ich však vedieť skombinovať.

klasická dámska džinsová bunda v trendy kombináciiNajjednoduchším spôsobom ako sa vyhnúť chybnému kroku je, že pri výbere farby jednotlivých kúskov oblečenia siahnete po rôznych odtieňoch jednej farby. Odporúčam svetlejšiu džínsovú bundu, tričko neutrálnej farby a potom už siahnuť len po tmavších denimových rifliach. Toto kombo bude spolu vyzerať dobre.

Tričko alebo? Toto je posledný aspekt šatstva, ktorý Vám pravdepodobne nedáva spať v závislosti s rifľovkou. V prípade, že v šatníku máte poriadok, nie je preplnený, ba naopak je naplnený nadčasovými kúskami oblečenia, tak v tom prípade nikdy nebudete mať problém si niečo vybrať. Či siahnete po obyčajnom bielom tričku, pulóvri, svetri alebo svetríku, chybu rozhodne neurobíte. Ak si nie ste istý, tak len treba zvoliť, čo najjednoduchšiu variantu. Ako sa hovorí, menej je niekedy viac.

Osobne si myslím, že každý by mal vlastniť aspoň jednu kvalitnú rifľovú bundu. Takú, ktorá je lichotivá a zároveň pohodlná. Tento kúsok môžete kombinovať s čím sa Vám len zachce. Overaly, džínsy, nohavice či športové oblečenie. Ak ste nováčikom vo svete rifľoviek a neveríte si natoľko, tak si ju len prehoďte cez plece.

Ak už máte za sebou kúpu svojej prvej bundy, tak do svojho šatníka môžete pridať ďalšiu a ďalšiu.  Napríklad nadrozmerná džínsová vetrovka je skvelá voľba, ak zvyknete nosievať pestrofarebné jarné šaty. Tiež sa výborné hodí ku koženým legínam, a v prípade chladnejšieho dňa má dostatočnú vôľu na to, aby sa pod ňu dala obliecť ešte aj mikina.

Ak radi experimentujete a ste odvážny, jednofarebné oblečenie a stará džínsovina sú pre Vás nudné, tak pridanie farebnej či vzorovanej rifľovej bundy bude to pravé orechové. Existuje množstvo farebných možností, z ktorých si môžete vybrať, že určite nájdete niečo, čo bude vyhovovať Vášmu osobnému štýlu.