Ako nosiť rifľovú bundu štýlovo?

Ak sa na dámske rifľové bundy v posledných rokoch zabudlo, teraz zažívajú svoj veľký návrat! Prečo? Možno hlavne pre svoju všestrannosť; vhodné ako prechodné bundy pri nevyspytateľnom jarnom či jesennom počasí, ale tiež ako skvelý módny doplnok, ktorí oživí každý outfit.

Ak váhate alebo máte obavy ako a s čím tento klasický kúsok skombinovať, ponúkame vám niekoľko osvedčených tipov, ktoré z vás urobia džínsovú kráľovnú.

krátka dámska džinsová bunda s áčkovou sukňouPohodlná

Ak sa ponáhľate a pohodlie je pre vás nadovšetko, vyskúšajte overenú kombináciu. Rifle + rifľová bunda + biele tričko. Vyberte si strih džínsov, ktorý je najvhodnejší pre vašu postavu. Farba džínsov a rifľovej bundy môže, ale nemusí byť rovnaká. To je výhoda rifľovej bundy – kombinujte a experimentujte.
Biele tričko osvieži  a dodá štýl. Ak chcete tento jednoduchý outfit ozvláštniť vyskúšajte namiesto trička či topu voľnejšiu košeľu.

Moderná

Všetko oversize je teraz v móde; svetre, kabáty, nohavice. Prečo nevyskúšať oversize rifľovú bundu? Dávajte si však pozor, aby ste to neprehnali. Väčšiu veľkosť by mal mať len jeden kúsok oblečenia.

oversize dámska rifľová bunda s veľkými vreckamiElegantná

Kto povedal, že rifľová bunda nemôže byť elegantná? Ide len o to, aký strih bundy si zvolíte a ako ju skombinujete. V tomto prípade si vyberajte rifľové bundy dlhšieho strihu alebo tzv. vypasované bundy, ktoré môžu byť aj kratšie, s dĺžkou nad boky.
 Aj keď rifľová bunda môže byť v tomto prípade akejkoľvek farby, určite nepohrdnite bielou. Dodá vám šmrnc a sofistikovanosť. Doplňte dlhšou sukňou nad kolená a blúzkou. Nič nepokazíte aj keď máte rada lodičky či balerínky. Kombinácia ako stvorená do kancelárie alebo na obed s priateľmi.
Pozor, ak vám ide o eleganciu vyhýbajte sa v tomto prípade teniskám či voľno časovej obuvi. Tie vám namiesto elegantného vzhľadu dodajú skôr na ležérnosti.

Svojráznasivá dámska džínsová bunda ošúchaného vzoru zdobená flitrami

Ak chcete ukázať svoju nebojácnosť a originalitu stavte na rifľové bundy s vyšúchanými detailmi. Pre podčiarknutie unikátnosti skombinujte rifľovú bundu s krátkou koženkovou sukňou či potrhanými džínsami. Pohrajte sa s detailmi a stavte na kožené náramky, štýlové slnečné okuliare a samozrejme červené nechty.

Romantická

Na svoje si prídu aj milovníčky šiat či dlhých sukní. Rifľová bunda vás v chladnejších dňoch zahreje bez toho, aby ste sa museli vzdávať obľúbených šiat. Pre retro vzhľad skúste čierne bodkované šaty, svetlomodrú vyšúchanú bundu a sandále. Romantické duše, túžiace po niečom sviežom môžu vyskúšať svetlejšie farby. Svetlomodrá či biela rifľová bunda v kombinácii s vzdušnými kvetovanými šatami je ako stvorená na rande či výlet do parku.

Veríme, že sme vás aspoň trochu inšpirovali. Ako vidíte je nespočetne veľa štýlov ako skombinovať rifľovú bundu. Teraz je už na vás, aký štýl si zvolíte. A ak ešte nemáte tú svoju rifľovú bundu, určite nakuknite do nášho e-shopu, kde nájdete širokú škálu džínsových búnd či už ste rebelka alebo skrytá romantička