Čo o vás prezrádza vaša spodná bielizeň?

Ľudia si oblečenie vyberajú na základe svojich preferencií a rovnaké pravidlo platí aj pre dámske nohavičky. Čo si však väčšina žien neuvedomuje, je, že výber nohavičiek ovplyvňuje aj ich osobnosť. Dámska spodná bielizeň vám tak umožní nahliadnuť do ženskej hlavy.

Každá sme iná. Jedna preferuje pohodlnosť, druhá štýl, tretia ich kombináciu. Pozrite si ponuku našej kvalitnej spodnej bielizne, kde si vyberie každá. Ešte pred tým si však prečítajte, aké tajomstvá dokáže prezradiť štýl nohavičiek.

G-string tangá

Ste sebavedomá a viete ako nosiť oblečenie či tangá, ktoré vás vyvedú z komfortnej zóny. Ste žena, ktorá je hrdá na svoje krivky a prednosti. Viete, kde sú hranice - presne chápete, kedy čo ukázať, a kedy naopak skryť.

Klasické tangá

Cítite sa sexy a nehanbíte sa ukázať, že by ste radi boli líderkou. Vaša nebojácnosť a odvaha môže niekoho motivovať, iného však aj zastrašiť. Priatelia vás môžu prezývajú blázon, pretože radi skúšate nové veci a všetko robíte s patričným nasadením. Ste radi, keď ste stredobodom pozornosti, ktorú získavate väčšinou kvôli temperamentnej povahe.

Bikini nohavičky

Bikinový strih je snáď najobľúbenejší zo všetkých. Ste človek, ktorý je jednu minútu neuveriteľne sexi a ďalšiu odvážlivec vždy pripravený na dobrodružstvo. Aj keď máte v sebe hravú stránku osobnosti, často sa ukáže aj praktický aspekt vaše povahy.

Šortkové nohavičky

Ležérne dievča, ktoré sa nerozhoduje na základe názoru iných. Miluje seba a prednosť dáva pohodliu. Sebavedomá, pohodová, uvoľnená a milovníčka športu – to je druh dievčaťa, ktoré preferuje tento chlapčenský strih nohavičiek.

Klasický strih

Aj keď tieto nohavičky vyzerajú ako poriadna nuda, dievča, ktoré ich nosí, nudné určite nie je. V skutočnosti je jednou z najpraktickejších a najvtipnejších dievčat, aké kedy stretnete. Rada sa však drží osvedčeného a príliš neskúša nové veci. Je prudko lojálna – či už k sebe, pri výbere spodného prádla, alebo pri udržovaní kamarátstva.

S vysokým pásom

Poznáte svoje menšie chyby či problémové oblasti a ste natoľko silné, že to viete priznať, aj zvládnuť s noblesou. To dokáže len veľmi málo žien.

Čipkované

Očarujúca, zmyselná, ženská a zároveň jemná. Srdce krehké ako čipka. Ženy milujúce čipkované nohavičky majú dobrý vkus a sú vždy elegantné.

Zvierací vzor

Nemáme v sebe všetci trochu divočiny? Pre tie divošky, ktoré majú túto stránku naozaj viditeľnú, je tu zvieracia potlač. Milujete bláznivé veci a váš partner to miluje. Ste nebojácna tigrica a vyžarujete atmosféru, ktorá okamžite priťahuje ľudí okolo.

Vtipná spodná bielizeň 

Navždy mladá, pripravená byť v stredobode pozornosti. Verte, že s vami nie je nikdy nuda! A ak také túžite byť, pozrite náš veselý komplet.

Teraz už viete, aké sú vaše osobnostné vlastnosti. Nie je čas ísť nakupovať svoje obľúbené dámske nohavičky?