Dámske šaty na 4 spôsoby

Vraví sa, že v malých čiernych šatách nie ste nikdy oblečená na akúkoľvek udalosť príliš alebo málo. My na damske-svetre.sk s tým úplne súhlasíme a preto sme sa rozhodli, že vám ukážeme ako (nie len) malé čierne šaty nosiť tak, aby sa vám skutočne hodili na každú udalosť.


Elegantné čierne krátke šaty do práceDámske šaty - do kancelárie

Ani formálny outfit do kancelárie postavaný na šatách, nemusí byť nudný. Stačí ho doplniť vkusnými lodičkami, jemným opaskom a šperkami a perfektný outfit je na svete. Nezabudnite ani na sako a na kvalitnú a dobre vypracovanú kabelku v strednej veľkosti. Aby ste aj v kancelárií vyzerali tip-top, nezabudnite na vhodný, jemný make-up a vypnuté vlasy.
 
POZOR! Nikdy nenoste do práce v kancelárií malú, priam večernú kabelku alebo veľkú, nákupnú tašku. Rovnako sa vyvarujte príliš krátkym šatám a neónovým farbám.
 

Nádherné bodkované dámske šaty ideálne do kina či randeDo mesta v dámskych šatách

S kamarátkou na kávu, do kina, ale aj na romantickú prechádzku sa hodia hlavne pohodlné dámske šaty. Doplňte ich farebným opaskom, lodičkami, či balerínkami a zaujímavou kabelkou. Vytvoríte tak moderný outfit, ktorý sa do mesta hodí vždy.
 

Dámske šaty a parížsky chic

Ak zatúžite po parížskom štýle, okrem čereného rúžu na pery budete potrebovať aj perfektne sadnúce šaty s hravými doplnkami v podobe baretky, šatky, topánok alebo kabelky. Parížsky outfit so šatami ideálne držať vo farbách čierna, tmavomodrá, biela a červená.
 

Dámske šaty - športovo

Dámske šaty možno kombinovať aj športovo. Športová elegancia je veľmi moderná, no najmä komfortná. Je ideálna na dlhé prechádzky alebo nákupy. Skúste skombinovať šaty s teniskami a športovými prvakmi, akými sú napríklad: dámske mikiny alebo čelenky a uvidíte, že ak sa budete riadiť vkusom, neoľutujete a šaty v športovom podaní si zamilujete.