Hit letnej sezóny? Odhalené ramená!

Ak chcete byť počas leta trendy, vo vašom šatníku nemôžu chýbať šaty a topy odhaľujúce ramená. Tento strih si môžete dovoliť, aj keď nemáte postavu ako modelka.

Bez podprsenky

Pod šaty s odhalenými ramenami rozhodne nepatrí klasická podprsenka s viditeľnými ramienkami. Zabezpečte si kvalitnú podprsenku bez ramienok alebo to skúste aj bez nej. Absolútnym faux pas sú gumové, tzv. ,,neviditeľné“ ramienka. Ak sa rozhodnete nechať podprsenku doma, vyberte si šaty s volánmi alebo riasením, ktoré zaistia, že spoza látky nebude nič presvitať.

lentne-saty-s-odhalenymi-ramenami

Rafinované a sexi dámske šaty

Šaty s odhalenými ramenami sú sexi a podčiarkujú ženskosť. Sú veľmi rafinované a často s nimi upútate viac pozornosti ako s hlbokým výstrihom. Hranica medzi príťažlivosťou a vulgárnosťou je pri výstrihoch veľmi tenká a niektoré ženy ju majú problém odhadnúť. Na druhej strane so šatami s  odhalenými ramenami nemáte čo pokaziť. Veľmi zaujímavo vyzerajú aj šaty len s jedným ,,spadnutým“ ramenom. Pôsobia ležérne a veľmi príťažlivo.

rafinovane a sexi lente damske saty

Veselé podtlače a farby

Šaty s odhalenými ramenami vyzerajú ešte zaujímavejšie, ak zvolíte žiarivé letné farby alebo vzory typické pre leto. Na prvé miesta sa aj tento rok vrátili námornícke pásiky a romantické kvety.

letné šaty v námorníckom a kvetovanom vzore voľnejšieho strihu a odhalenými ramenami

Originalite sa však medze neklamú a ak chce pritiahnuť všetky pohľady, vyberte si nevšedné a zaujímavé vzory. Toto leto mimoriadne letia aj nápisy. Inšpirujte sa šatami s témou Paríža alebo zelenými šatami s podtlačou Papirus.

 

Obnažené ramená a doplnkykrátke letné šaty odhaľujúce ramená s nádhernou potlačou

Šaty s obnaženými ramenami je vhodné skrášliť šperkami. V lete sa nosí skôr ľahká bižutéria. K nápadným vzorovaným šatám zvoľte  jemný náhrdelník alebo náušnice. K odhaleným ramenám sa mimoriadne hodia vyčesané vlasy, ktorú opticky predĺžia šiju a sú aj praktické, pretože sa nebudete potiť na krku. Ak ste už investovali do výrazných a nápadných šperkov, kombinujte ich so šatami a topmi jednoduchého strihu.