Pripravte sa na jeseň so štýlovými kardigánmi

Jeseň je pomaly za dverami a vy začínate rozmýšľať, či budete potrebovať obnoviť svoj šatník a dokúpiť tak nejaké jesenné druhy oblečenia. Je lepšie na to myslieť v dostatočnom predstihu, nakoľko človek nikdy nevie, kedy ho jesenné počasie nečakane prekvapí. Je dobré byť pripravený a mať vo svojej výbave aj teplejšie kúsky oblečenia. Jednou z vecí, ktoré vám určite v šatníku nemôžu chýbať a ktoré vás zachránia nelen na jeseň, ale v podstate v každom ročnom období, sú kardigány.

Hitom jesene budú kardigány

Či už to bude kratší kardigán, po kolená alebo až po členky, so zapínaním alebo bez, či s viazaním, zvoľte si ten správny podľa typu vašej postavy. Je to vcelku dôležité, nakoľko kardigany sú vyrábané v rôznych strihoch. Existuje neúrekom ich typov ako rovné, zaoblené, tvarované v páse, alebo asymetrické, s golierom, vreckami, kapucňou, s dlhými či krátkymi rukávmi. Jemnejšie či hrubšie materiály, akými je hrubšia tkanina, úpletovina či bavlna alebo krajka. Taktiež farebné prevedenie je celkom rozsiahle, takže vyberať je naozaj z čoho. V prípade správne zvoleného kardigánu s vašim typom postavy si môžete obliecť zrejme čokoľvek a v kombinácii s kardigánom budete pôsobiť veľmi štýlovo a trendovo. Samozrejme osvedčenou klasikou, ktorou nemôžete nikdy nič pokaziť, je kombinácia kardigán - džínsy a tričko.

široká ponuka pletených dámskych kardiganom

Kardigany nikdy nesklamú

Kardigany patria k vďačným kúskom oblečenia, pretože sú praktické a dokážu nás či už v lete alebo v zime ochrániť pred akýmkoľvek počasím. Taktiež sa hodia skoro ku každému druhu oblečenia, či už k elegantnému, voľnejšiemu či športovému. Kombinácii sa naozaj netreba báť. Kardigany sa taktiež hodia k akémukoľvek druhu obuvi, či k topánkam, mokasínam, balerínam, teniskám, alebo lodičkám. Nič nepokazíte, nech zvolíte akúkoľvek kombináciu. V prípade, že patríte k ženám, ktoré kardigán nevlastnia, po prečítaní tohoto článku si určite minimálne jeden zadovážite.