Romantické inšpirácie šiat na zimné rande

Zaujať muža v lete je ľahké. Zvodné šaty a elegantné lodičky pomotajú hlavu hádam každému. Čo však v zime? Môže byť žena príťažlivá a sexi aj bez toho, aby zamrzla?

Musíte sa cítiť dobre

Hlavnou zásadou je obliecť sa tak, aby ste sa cítili pohodlne a primerane miestu, kam idete. Na romantickú prechádzku zasneženým mestom si nedávajte ihličkové čižmy či krátku bundičku do pása, aj keď v nej vyzeráte božsky. Ak vám bude celý čas fúkať na kríže a budete sa šmýkať na každom kroku, riskujete nielen svoju dobrú náladu, ale aj zdravie. Aj v dlhej bunde a čižmách bez opätku môžete vyzerať dobre. Sexi efekt dosiahnete napríklad kožušinou na golieri alebo na leme kapucne. Siahnuť môžete po elegantných kožených rukaviciach alebo hravej kombinácii šálu a čiapky. Ak chcete zvýrazniť postavu, oblečte si zimnú bundu alebo kabát s opaskom.

Zvýraznite svoje prednosti

Ešte predtým, než sa rozhodnete prehrabať celý šatník, ujasnite si, čo chcete na sebe zdôrazniť. Každá žena má niečo, na čo je právom hrdá. Či už sú to plné pery, hlboké oči, dlhé nohy, sexi zadok alebo bezchybná pokožka. Rozhodnite sa, čo chcete na sebe vypichnúť a potom vyberte také oblečenie a doplnky, ktoré vašu sexi výhodu zvýraznia.

 

Nebojte sa farieb!

Zimnej móde dominujú najmä tmavé a chladné farby. Preto ak sa rozhodnete pre jasné a teplé farby, zaručene vyniknite. Siahnite po žiarivom horčicovom kardigane,

 

horcicovy-kardigan-ossi

 

nežnom mätovom svetri, romantickej ružovej blúzke alebo sviežej mikine s ružami.

 

kvetovana-damske-mikina

 

A ktoré farby vás na rande zaručene nesklamú? No predsa sexi odtiene červenej. Sveter v nádhernej korálovej farbe vás urobí neprehliadnuteľnou. Nebojte sa farieb, nie ste predsa žiadna šedá myš. Navyše je dokázané, že veselé farby zlepšujú náladu. A čo môže byť krajšie ako stretnutie so žiarivým úsmevom na perách?

Šaty v zime

Ak rande strávite v kine alebo na romantickej večeri a na miesto sa doveziete autom, môžete si bez obáv obliecť aj hrubšie šaty s dlhým rukávom. Ak ich doplníte pančuchami a vysokými čižmami budete pôsobiť veľmi žensky a príťažlivo. V našej ponuke nájdete naozaj úžasné kúsky. Vypasované šaty v červenej farbe, svetlomodré s ovinutím, sivé šaty s opaskom alebo šaty so vzorom vĺn.

 

cervene-midi-damske-saty

Zmyselný detail

Ak chcete pôsobiť príťažlivo a rafinovane, stavte na nápaditý detail na jednoduchom oblečení. Môže to byť nežná saténová mašľa na ružovom svetri alebo zaujímavé viazanie tyrkysovej blúzky. Budete vyzerať naozaj okúzľujúco.

ruzovy-pleteny-damske-svetre-s-maslou