Využite posledný letný mesiac naplno!

letná móda vo farbách

Júl je takmer za nami a posledný letný mesiac bude s nami čo nevidieť. Posledné štyri týždne oddychu a studených miešaných drinkov na terasách s priateľmi si treba užiť naplno. Samozrejme k tomuto všetkému patrí aj oblečenie a módne kúsky, ktoré v žiadnom inom ročnom období využiť nemôžete. My vám poradíme čo všetko by ste mali zo svojich skríň vyvetrať a zažiariť s tým na verejnosti.

Šaty, šaty, šatičky...

Či už sa rozhodnete pre koktailové mini šaty na ramienka alebo vzdušné ľanové šaty s krásnou batikou, choďte do toho naplno! Striedajte farby a štýly tak často, ako len môžete. Užívajte si ten nádherný pocit večerného posedenia na terase baru s priateľmi a pohľady, na ktoré budete spomínať do ďalšieho leta. Patríte k dámam, ktorých skvostné zlatisté opálenie obdivujú tak muži ako aj ženy? Tak potom nie je na čo čakať. Oblečte sa do dych berúcej bielej róby, ktorá na vás bude žiariť ako diamant. Odhaľte vaše nádherné opálenie a podmaňte si každého predstaviteľa opačného pohlavia. Alebo nie ste tou ženou, ktorá obľubuje hodiny strávené na slnku s cieľom získať bronz za každú cenu? Nevadí, aj pre vás tu máme návrh ako vytvoriť prednosť z vašej oslnivej slonovinovej kože. Ak ste zastupiteľkou svetlejšej pokožky, stačí ak si zvolíte neprehliadnuteľnú červenú alebo nekonečne trendy čiernu farbu šiat. Dlhé, krátke či po kolená? Na tom vôbec nezáleží, avšak voľte strihy, ktoré padnú vašej postave a zdôraznia každú prednosť, no zároveň zakryjú všetky nedostatky vášho tela.

letne kárované áčkove šatyPredstavte farby dúhy na každom prste

Využite leto naplno a držte krok s poslednými trendami v nechtovom dizajne. Najnovší trend, ktorý prišiel z Londýna hneď potom, ako nosenie dvoch rozdielnych náušníc odráža kreativitu, hovorí o tom, že skutočne odlišná budete vtedy, ak každý nech na vašej ruke bude predstavovať inú farbu. A čo lepšie ako leto vám túto možnosť môže poskytnúť? Nebojte sa a smelo si nalakujte nechty vo všemožných odtieňoch leta od červenej, cez nadýchanú zelenú až po sýtu žltú. Výsledok bude stáť za to a vy dozaista nezostanete nepovšimnutá!

Tak teda, dámy a slečny, vydajte sa na cestu posledných slnečných lúčov leta vo vašich najlepších kúskoch a premeňte aj ten najobyčajnejší moment vo vašu osobnú módnu prehliadku.