Máte už zbalené na POHODU?

sivá mikina s jemne bielou potlačouNajväčší letný festival na Slovensku sa k nám blíži závratnou rýchlosťou aj tento rok. Pohoda trvá celé 3 dni a keďže sa jedná o festival pod holým nebom treba sa dostatočne vybaviť v prípade každého počasia, ktoré môže nastať. Uistite sa, že máte nie len štýlové, ale tiež pohodlné a teplé oblečenie, ktoré oceníte každým kúskom svojho tela.

Tepláky predstavujú úplný základ vašej výbavy!

Názor, že tepláky a legíny sú oblečenie výhradne na doma a najlepšie vtedy, keď vás nikto nemôže vidieť, je už dávnym mýtom. Ak sa chystáte na stanovačku v duchu tohto festivalu tepláky sú to pravé orechové. Dnešné štýly dizajnov, potlačí, farieb a strihov sú nekonečné, a ak si zvolíte tu správnu kombináciu, získate 2 v 1. Budete nie len štýlová, ale tiež v absolútnom komforte bavlny, ktorá vás ochráni tak pred silným slnkom ako aj pred nepríjemným dažďom. A keďže pohodlia ako tepláky nie je nikdy dosť, tak naša rada znie: Zbaľte si ich ako prvé a zbaľte si ich rovno dvoje, určite nebudete ľutovať!

 

Mikiny, tričká, batohy...

Keď je reč o pohodlnom oblečení, samozrejme, že vec ako mikina a tričko vo vašom batohu nemôže chýbať! Mikiny sú tu s nami už predsa tak dlho... Uistite sa, že máte dva druhy a to jednu tenšiu a druhú hrubšiu. Všetci poznáme to júlové počasie kedy počas dňa hľadáte aj ten najmenší tieň, no ako náhle sa zotmie siahnete po každej deke na blízku. Samozrejme, počasie je nevyspytateľné a preto je dobré mať aj zopár tenučkých a priedušných tričiek s krátkymi, dlhými či trojštvrťovými rukávmi, ktoré pri denných páľavách obmeníte aj niekoľko krát. No a na záver máme pre vás radu v podobe produktu nad zlato. Zabezpečte si maličký, rozkošný batoh, v ktorom budete mať všetky dôležité veci stále pri sebe. Batôžtek by mal byť dostatočne veľký na to, aby ste v ňom mohli schovať peňaženku, mobil a slnečné okuliare, no zároveň dosť maličký preto, aby vám nezavadzal pri skákaní v dave ostatných nadšencov tohto úžasného festivalu.

Základná výbava v podobe pohodlného oblečenia je na svete a teda jediné čo ostáva je vybaviť sa dobrou náladou, úsmevom a kamarátmi a vydať sa 3 a pol dňa relaxu!