Valentín lásky čas s DAMSKE-SVETRE.SK

Valentín, sviatok zamilovaných sa pomaly blíži a Vy stále neviete, čím potešíte svoju polovičku? Máme pre Vás zopár tipov, vďaka ktorým strávite so svojou ženou nezabudnuteľný romantický večer.

Dôkaz lásky

Láska je o citoch a emóciach, o dôvere, vášni a milovaní. Ako často ale svojej polovičke dávate skutočne pocítiť, že ju milujete, že ona je tá jediná, ktorej patrí Vaše srdce? Prekvapte ju a dokážte jej, že ju milujete a pripravte pre ňu večer plný romantických prekvapení.

Večera pri sviečkach

Nič nepoteší ženu viac ako pozornosť od jej muža. Večera je tou správnou voľbou ako žene pozornosť a výnimočnosť dopriať.  Strávte s Vašou láskou príjemný večer vo vyhlásenej reštaurácií, alebo stavte na vlastnú kreativitu a pripravte romantickú večeru pri sviečkach doma vo vašej kuchyni.

krásny servis na romantickú večeruWellness

Svoju drahú polovičku zaručene potešíte aj nečakaným wellnessom po práci. Masáže a vírivky vo dvojici vám obom doprajú potrebný relax a naladia Vás na tú správnu atmosféru. Ak chcete zostať doma, môžete namiesto wellnessu pripraviť horúci kúpeľ. Vytvorte intímnu atmosféru, nezabudnite na ruže, sviečky a penu do kúpeľa, uvidíte, že Vaša partnerka bude milo prekvapená.

Luxusné spodné prádlo

Kvety a bonboniéra vždy potešia, ale nie vždy stačia. Doprajte v tejto špeciálny deň Vašej láske viac. Obdarujte ju luxusným spodným prádlom, ktorým nakoniec potešíte nie len ju, ale aj seba. Na damske-svetre.sk nájdete množstvo krásnych kúskov, z ktorých môžete vyberať. Je Vám sympatická decentná krajka, divoké farby alebo by ste radšej stavili na erotický komplet? Výber je len na Vás.

 

romantické a príťažlivé dámske spodné prádlo a košieľky

 

Veríme, že Vám nápady a inšpirácie od damske-svetre.sk pomohli a aj práve vďaka nim strávite krásny večer s Vašou milovanou partnerkou.

Krásneho Valentína Vám praje Dámske-svetre.sk.