Najkrajšie dámske kardigány sezóny

dlhý dámsky kardigán v modro melírovanej farbe s vreckami

Jeseň sa ujala svojej vlády a pre nás je ideálny čas zahájiť obľúbenú sezónu vrstvenia. Vytváranie vrstiev je veľmi populárne už niekoľko sezón a to nielen z estetického, ale i z praktického hľadiska. Množstvo vrstiev vám zaručí, že sa budete cítiť príjemne i počas tých najchladnejších dní.Obľúbeným kúskom pri vrstvení je častokrát kardigán, pretože sa s ním dá skvelo pracovať a patrí medzi univerzálne kúsky každého dámskeho šatníka. To však neznamená, že sa s ním nedá perfektne experimentovať a urobiť z neho najvýraznejší kúsok outfitu. Aké sú najkrajšie kardigány nadchádzajúcej sezóny?

            V prípade najkrajších kardigánov sezóny sa jednoznačne stavilo na kvalitu a prepracovanie, ktoré je dôležité, aby vynikli všetky detaily. Obľúbenou aplikáciou je čipka. Mnohokrát sa staví na pošitie kardigánu čipkou ale obľúbeným trikom je i výstrih, do ktorého je čipka zasadená. Čipka je ženská a zmyselná a dokáže z kardigánu vytvoriť elegantný a nápaditý kúsok.

            Štrikované svetre či doplnky sa hlásia o slovo už niekoľko rokov, pričom momentálne tento trend prechádza i na kardigány. Jemný vzor a precízne prepracovanie vytvorili zo štýlu štrikovaných vecí kúsok, ktorý by rozhodne mala mať každá žena vo svojom šatníku. Štrikované kardigány sú v mnohých prípadoch ozvláštnené i štrikovanou kapucňou, ktorá je skvelým štýlovým i praktickým doplnkom.

nádherný žlto horčicový dlhý dámsky kardigán s vreckami

            Najkrajšie dámske kardigány sezóny je však rozhodne veľmi ťažké definovať. Jednoduché línie a stávka na profesionálne prepracovanie nevychádzajú z módy počas žiadnej sezóny a módne trendy ich neovplyvňujú. Na druhej strane, sú to práve aplikácie v podobe žiarivých flitrov, dievčenských mašlí či iných doplnkov, ktoré dokážu pritiahnuť všetky pohľady. Krokom vedľa však počas jesene nebude ani stávka na farby. Jesenné farby ako červená, oranžová, hnedá či smaragdová sú vám k dispozícii na množstve jesenných outfitov. Staviť však môžete i na púdrovo ružovú, stále sa spoľahlivo držiacu medzi trendy farbami