Puzdrové šaty nemusia byť iba čierne

Puzdrové šaty si môžete obliecť na párty, do divadla, na svadbu ale aj na všedný deň. Už dávno neplatí, že musia byť len čierne.

Puzdrové šaty – aký je ich príbeh?

Nestarnúca klasika nemôže pochádzať z dielne nikoho iného ako jedinečnej módnej vizionárky Coco Chanel. V dvadsiatich rokoch minulého storočia predstavila revolučné kokteilové šaty, ktoré okamžite vyvolali senzáciu. Na tú dobu boli netradične jednoduché a príliš krátke. Univerzálne čierne šaty po kolená sa stali okamžitým hitom. Symbolizovali elegantnú, sebavedomú a slobodnú ženu. Boli obľúbeným oblečením Jackie Kennedy a preslávila ich aj herečka Audrey Hepburn vo filme Raňajky u Tiffanyho. Puzdrové šaty sa dodnes tešia mimoriadnej obľube a nemali by chýbať v šatníku žiadnej modernej ženy.

Puzdrové šaty do práce

Moderné puzdrové šaty si zachovali eleganciu, ženskosť a praktickosť. V súčasnosti ich zoženiete v najrôznejších farbách a prevedeniach. Do práce sa hodia elegantné šaty s dlhším okrajom, ideálne po kolená. Na pracovné stretnutia sú vhodné univerzálne farby, v ktorých budete vyzerať seriózne a profesionálne. K puzdrovým šatám do práce sa hodia elegantné topánky na nižšom opätku, pančušky telovej farby, praktická kabelka a sako klasického strihu. Doplnky by mali byť jemné a nenápadné, postačia aj náušnice a hodinky. Puzdrové šaty v béžovom odtieni,  puzdrové šaty v broskyňovej farbe alebo v tmavomodrom odtieni vám zaručia imidž sebavedomej a cieľavedomej ženy, ktorá sa vyzná vo svojej práci.

elegantné puzdrové dámske šaty vhodné do práce

Puzdrové šaty na všedný deň

Puzdrové šaty sa osvedčia aj na všedný deň, či už do školy, na nákupy alebo stretnutie s priateľkami. Sú dostupné v rôznych farbách a aj s podtlačami. Obujte si k nim pohodlné baleríny s okrúhlou špičkou alebo letné sandále. Na vrch si oblečte kardigán, crop sveter alebo krátku rifľovú bundu. Namiesto kabelky môžete siahnuť aj po modernom ruksaku. Množstvo inšpirácií nájdete aj v našom e-shope. Biele puzdrové šaty s kruhmi,

krásne biele puzdrové šaty s čiernymi kruhmi ideálne na všedný deňpuzdrové šaty s podtlačou ruží alebo vzorované puzdrové šaty sú praktické, moderné a pohodlné, jednoducho ideálne na každý deň.

tmavé puzdrové dámske šaty bez rukávov s jemnou potlačou ruží

Puzdrové šaty na spoločenskú udalosť

Ak rozmýšľate nad tým, čo si obliecť na najbližšiu spoločenskú udalosť, puzdrové šaty vás nikdy nesklamú. Či už je to svadba, recepcia alebo večierok, nestarnúcou eleganciou sa nedá nič pokaziť. Nadčasové čierne puzdrové šaty s uzavretým výstrihom v kombinácii s perlovým náhrdelníkom zaručujú, že budete pôsobiť ako pravá dáma. Na dôležitú udalosť si môžete obliecť aj puzdrové šaty s rafinovaným detailom. Elegantne budete pôsobiť v tmavomodrých šatách s viazaním pod prsami alebo v béžových šatách so zlatým gombíkom.

puzdrové šaty elegantného strihu vhodné na spoločensku udalosť

 

Puzdrové šaty na párty

Ak sa chystáte na párty, môžete siahnuť aj po puzdrových šatách užšieho strihu a kratšej dĺžky. Nebojte sa ani výrazných farieb, ktoré priťahujú pohľady. Červené puzdrové šaty, puzdrové šaty v horčicovej farbe alebo tyrkysové šaty úzkeho strihu z vás zaručene urobia stredobod pozornosti. Jednoduché šaty zvýraznite nápadnými a extravagantnými doplnkami. Obujte si lodičky na vysokých opätkoch a staňte sa kráľovnou každej párty.

žiarivo farebné puzdrové dámske šaty