Vianočné inšpirácie na darček

Inšpirácie na vianočné darčeky, pri ktorých sa nemusíte báť, že vyberiete nevhodnú veľkosť.

Výber vianočných darčekov pre nás býva často poriadnym orieškom. Najmä, ak chceme potešiť blízkych niečím špeciálnym, čo ich prekvapí. Zohnať niečo originálne nie je vôbez ľahké a často samotné hľadanie zaberie niekoľko hodín v obchodoch. Aby ste nemuseli tráviť Váš čas v preplnených obchodných centrách, vybrali sme pre Vás tipy na vianočné darčeky, ktorými zaručene potešíte a vyberiete ich na www.damske-svetre.sk z pohodlia Vášho domova.

Kožené opasky

Opasky sú nestárnúca a nesmrteľná klasika. Sú kľúčovým doplnkom pre dámy, no najmä pre pánov. Kvalitný a precízne vypracovaný kožený opasok, vybraný s patričným vkusom vie pozdvyhnúť celkový dojem z outfitu, ale hlavne z osobnosti, ktorá ho nosí, o úroveň vyššie. Kvalitným koženým opaskom v tmavých farbách potešíte skutočne každého. Ak však vyberáte pre blízku osobu, pokojne neváhajte a stavte na jej vkus. Vyberať môžete aj zo zemitých, či výraznejších farieb. Nezáleží však pre akú farbu sa rozhodnete, opasok ako doplnok obdarovaného s istotou poteší a vydrží mu v šatníku, vďaka vysokej kvalite, niekoľko rokov.

nádherné farebné dámske opasky z pravej kože

Akú dĺžku opasku vybrať?

Zmerajte opasok obdarovaného od pracky po strednú dierku, aby ste zistili, ktorá dĺžka mu ideálne sadne.

Pletené kardigány v univerzálnej veľkosti

Do našej ponuky sme nedávno zaradili aj tieto štýlové kardigány. Veríme, že pod vianočným stromček potešia nejednu ženu. Pletené kardigány v krásnych farbách nie len dobre vyzerajú, ale rovnako Vás, či obdarovanú zahrejú počas chladných dní. A čo je úplne najlepšie!? Nemusíte si robiť hlavu s veľkosťou. Jednoducho vyberiete z dvoch univerzálnych veľkostí. Menšia, ktorá sedí veľkostiam 36 až 38 je označená S/M, väčšia L, sadne ako uliata veľkosti 40.

dámske svetre, kardigány a ponča ideálny darček na vianoce

Nočná košieľka

Spodné prádlo, či nočná košieľka sa stali obľúbenými darčekmi. Pekná nočná košieľka, ktorá pôsobí zvodným dojmom poteší oboch. Aj obdarovanú ženu, aj mužské oko. Ak vyberáte košieľku pre Vašu partnerku, odporúčame Vám staviť na kvalitné padavé materiály a krajky, ktoré vyzerajú na ženskom tele skutočne luxusne.

krásnou nočnou košieľkou potešíte seba aj partnera

Pyžamo z pravej bavlny alebo univerzálny župan

Ponožky a pyžamo sú snáď tými najväčšími vianočnými klasikami, ktoré si pod vianočným stromčekom nájde mnoho z nás. Napriek tomu, že je to opozeraný darček a veľmi neprekvapí, vždy poteší. Nové štýlové pyžamo, či komfortný župan zaručia Vám a Vašim blízkym pohodlne strávené večery nie len počas zimného obdobia.

Veríme, že sme Vám pomohli vybrať tie pravé darčeky pre Vašich blízkych a tešíme sa s Vami na ich vďačné úsmevy pod vianočným stromčekom.

klasikou Vianoc sú pohodlné pyžamá