Vyberáte si pončo? Pozrite si farby roka 2019

nádherné korálové pletené dámske pončo s golierom

Triumfálny návrat na módnu scénu už zaznamenal nejeden módny hit 70tych rokov. Nie je tomu inak ani v prípade ponča. Ak vás tento kúsok outfitu zaujal, poradíme vám, ako si vybrať tú správnu farbu.

Ako nosiť pončo

Pončo si môžete obliecť na mnoho štýlov. Výborne vynikne s úzkymi strihom nohavíc. Pre ležérny vzhľad ho môžete skombinovať s roztrhanými rifľami a opaskom. Oblečiete ho aj k mini sukni. Ak si k nej obujete vysoké čižmy, budete vyzerať naozaj skvele. Ak ste si vybrali pončo dlhšieho strihu, môžete ho prepásať opaskom.

Pončo zaujme aj na moletkách. Ak ste nižšej postavy, vyberajte kratší strih. Najlepšie v tvare V. Takáto voľba prirodzene odkryje vaše nohy. Opticky tak budete vyzerať vyššie. Pre ešte výraznejší vzhľad si pod pončo môžete obliecť krátku bundu. Ak chcete vyzerať elegantne, skombinujte ho s blúzkou a sakom. Prekryje ho oveľa prirodzenejšie ako kabát.

Farby roka 2019

Top farbou tohto roka je koralová. Aby koralové pončo vyniklo, môžete svoj outfit doplniť vhodnými odtieňmi. Ku koralovej sa výborne hodí karmínová červená a doplnkové odtiene ako ohnivá či hrdzavá. Výborne zapasuje aj so žltou a ružovou. V móde sú tiež stále pestré vzory. S pončom vyzerajú výborne napríklad pestrofarebné vzory na pančuchách.

žlto sivé pohodlné teplé dámske pletené pončoNezabúdajme na stálice

Stálicami medzi farbami sú stále prírodné odtiene šedej, pieskovej, tmavý tyrkys pripomínajúci morské hlbiny a mätová zeleň, ktorá priam vyzýva k relaxu. Výhodou týchto farieb je možnosť ich kombinácie so širokou paletou iných odtieňov. Ak si vyberiete napríklad šedé či pieskové <dámske pončo, môžete ho skombinovať pokojne aj so sukňou a lodičkami. A vo chvíľach voľna s džínsami. Tmavý tyrkys pritiahne pozornosť, ak ho skombinujete s úzkymi strihom nohavíc a kozačkami. Nezabudnite pritom na doplnky. Stačí opasok alebo výrazná kabelka a dokonalý módny outfit je na svete.