Vyjadrite svoje emócie. Dámske tričká s nápisom vám v tom pomôžu

Ak chcete vpustiť do svojho šatníka hravosť a pohodlie, vyskúšajte tričká s nápismi. Obľúbili si ich celebrity, modelky, fashion blogerky, a teraz je rad na vás. Dámske tričká s nápisom sú veľmi nápadité a dokážu vykúzliť skutočne nevšedný outfit. Okrem toho, môžete pomocou výstižných nápisov verejne vyjadriť svoj názor, či to, akú máte práve teraz náladu. A to všetko bez toho, aby ste museli vydať čo i len hlások

nádherné sivé dámske tričko s nápisomNápisy, ktoré hovoria za vás

Obyčajné jednofarebné tričko s nápaditým nápisom bez problémov zapadne do vašej skrine s gráciou, navyše sa stane pomyselnou čerešničkou na torte každého outfitu. Pri výbere sa pokojne riaďte vašou obľúbenou farbou, strihom, ale v neposlednom rade myslite aj na nápis, nakoľko dokáže vypovedať čokoľvek. Trefný nápis na dámskom tričku odhalí, či ste módny guru, zarytá greenpisáčka, rebelka, alebo jednoducho len nemáte svoj deň.

Dávajte však pozor, čo váš nápis znamená. Niekedy sa stáva, že vás tričko upúta na prvý pohľad výrazným detailom a na význam nápisu trochu pozabudnete. Pri nákupe trička si preto vždy nápis dôsledne prečítajte a porozmýšľajte nad jeho významom, aby ste neskôr predišli možnému spoločenskému faux pas. Väčšinou však ide o dámske tričká, ktoré zdobia (de)motivačné citáty a výrazy, ktoré sú zamerané na fenomény dnešnej doby.

Keď sa snúbi uvoľnenosť a eleganciamodro čierne dámske tričko s nápisom a potlačou

Tieto dámske tričká sú doslova novátorské a voľnomyšlienkárske, a preto sa nebojte s nimi experimentovať. Dajte zelenú aj takým kombináciám, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať bláznivé a nezlučiteľné. K jednoduchému dámskemu tričku s výstižným nápisom si oblečte priliehavé slimky a celé to vyšperkujte prudko elegantným sakom a lodičkami. K tomu si nezabudnite vziať listovú kabelku. Rovnako ohurujúci výsledný look dostanete aj v prípade, ak skombinujete takéto tričko s puzdrovou sukňou. Časť trička si zastrčte za pás sukne a cez plecia prehoďte koženú bundičku, ktorá vám dodá akcent drsniačky.

Dámske tričká s nápisom nielen pre mladé kočky

Ak si myslíte, že tieto hravé dámske tričká sú určené len mladým, bezstarostným babám, mýlite sa. Pokojne zabudnite na konvencie a aj vy vyjadrite svoj názor nápisom primeraným vášmu veku, okolie to určite ocení. Pozornosť venujte aj farbe, pretože cukríkovo ružová, zrejme vo váš prospech hrať nebude. Ideálne sú jemné, zemité tóny, ktoré nepútajú príliš pozornosť, ale zato nechajú vyniknúť nápis a vašu osobnosť.